Aksela

Tiedottaminen ja PR

Kukaan ei tiedä yrityksesi suurista kaupoista, tuotekehittelyn läpimurroista tai muista tärkeistä virstanpylväistä, ellet viesti niistä! Tiedottamisen avulla yritys viestii onnistumisistaan, saaduista kaupoista, teknologisista saavutuksista sekä viime aikaisista tekemisistään.

 

Lehdistötiedotteiden laatiminen

 

Lehdistötiedotteen tulee olla oikein rakennettu. Tiedotteeseen täytyy löytää oikea kulma ja sitoa se osaksi laajempaa ilmiötä, jotta mediatoimija kiinnostuu siitä. Tiedotteen tulee olla mielenkiintoa herättävä ja asiasisällöltään laadukas ja selkeä. Meiltä saatavilla on myös lehdistötiedotteen kirjoituspalvelu, jonka kautta yrityksesi saa hyvin rakennetun, laadukkaan ja kiinnostusta herättävän lehdistötiedotteen valmiiksi tehtynä.

 

Lehdistötiedotteiden lähettäminen

 

Hyväkin lehdistötiedote on turha, jollei se päädy oikean toimittajan sähköpostiin. Meidän tehtävämme on etsiä oikeat ammattijulkaisut, toimittajat ja mediat asiakkaan, joille lehdistötiedote kannattaa lähettää, ja koordinoida tiedotteiden julkaisu. Monet julkaisut ja toimittajat ottavat mielellään vastaan hyvin laadittuja tiedotteita, sillä ne tuovat kiinnostavaa sisältöä julkaisuihin ja ovat toimittajan työn kannalta helposti saatavilla olevaa juttumateriaalia.

Ota yhteyttä

X

Ota yhteyttä

Maria Aksela
Maria Aksela

CEO

 

040 5409 812

maria.aksela@aksela.fi

aksela.fi