Aksela

Ulkoistettu markkinointi­päällikkö

Ulkoistetun markkinointipäällikön palveluista on yritykselle hyötyä erityisesti silloin, kun yritys tarvitsee markkinointiapua joustavalla ja nopealla aikataululla. Palvelu sopii erinomaisesti kausiluontoiseen tai osa-aikaiseen tarpeeseen. Tällainen on esimerkiksi tilanne, jossa yritys on vasta aloittamassa toimintaa, ja uuden työntekijän palkkaaminen ei vielä ole mahdollista, tai jos yritys haluaa pitää henkilöstörakenteensa kevyenä.      

 

Ulkoistetun markkinointipäällikön palvelut sopivat myös tilanteeseen, kun yritys ei tiedä, millaista markkinointia sen tulisi tehdä. Tällaisessa tilanteessa ulkoistettu markkinointipäällikkö tulee yritykseen, tekee tilannekatsauksen ja sen perusteella suunnitelman markkinointitoimenpiteistä.

 

Ulkoistetun markkinointipäällikön toimenkuvaan kuuluu suunnitella yrityksen markkinointi sekä hoitaa sen operatiivinen toteutus. Hänellä on laaja-alainen kokemus markkinoinnin eri toiminnoista ja hän ajattelee aina yrityksen etua. 

 

Valitessasi ulkoistetun markkinointipäällikön palvelun vuokraat tehokkaan työntekijän ilman työnantajan velvoitteita. Tämän joustavampaa ja kustannustehokkaampaa toimintaa ei ole.

Ota yhteyttä

X

Ota yhteyttä

Maria Aksela
Maria Aksela

CEO

 

040 5409 812

maria.aksela@aksela.fi

aksela.fi